Edible Cocktail Sticks
Enhance your cocktails with our new edible cocktail sticks made with Special Ingredients Isomalt and Apricot Food Flavouring Drops.
Ricetta molto bella realizzata durante un corso di cucina molecolare
Rated 5.0 stars by 1 users
Antipasti
Cucina Italiana
1
10 minutes
0 minutes
Realizzazione di una finta perla di Miele con Lattato di calcio e Alginato di sodio
chef Roberto Revel
3g Alginato di sodio
1g Colorante argento
400g Acqua
4g Lattato di Calcio
Con un biberon dal buco largo inserisci delle piccole gocce di miscela di alginato nel bagno di lattato di calcio.
Puoi servirla all'interno di un ostrica
Enhance your cocktails with our new edible cocktail sticks made with Special Ingredients Isomalt and Apricot Food Flavouring Drops.
The finest dim sum you'll ever have! Perfect dim sum features a delicate, soft steamed dough exterior and is generously stuffed with vegetables, meat, and a burst of flavorful broth. But how do you capture that liquid broth inside the...
Create a delicious Apple Mojito Meringue to serve as a refreshing palate cleanser before dessert.